magnify
Home Cursuri de limba germana

Cursuri de limba germana

Ultimele informatii referitoare la cursul de germana :

Prima grupa, care a inceput cursul la 1.oct. 2012 a sustinut examenul de B2 pe 30-31 octombrie . A doua grupa a inceput cursurile la data de 12 noiembrie.

Stellenmarkt sponsorizeaza costul cursului, conditia fiind ca medicul sa aiba nivelul B1( nu neaparat certificat , ci cunostinte). Durata cursului va fi de 1 luna intensiv (2 unitati dimineata, 2 unitati seara). Examenul de B2 va avea loc in Romania, in Bucuresti sau in apropiere si va fi sustinut cu profesorii scolii din Frankfurt/Mainz. Numai costul examenului va fi suportat de cursanti si va fi in valoare de 120 Euro, platiti inainte de participarea la examen( pe perioada cursului) . Certificatul astfel obtinut va fi recunoscut in orice Land pt. obtinerea Approbationului.

Pentru cei dintre dumneavoastra care nu au inca nivelul B1, pot face separat cursurile pana la acest nivel pe cont propriu, sau prin intermediul scolii din Frankfurt contra cost, Stellenmarkt sponsorizand mai departe cursul intensiv de la B1 la B2.

O alta conditie de participare este ca medicul cu nivel B1 sa fie absolvent in momentul inceperii cursului la 1.octombrie, astfel incat procesul de angajare in Germania sa poata incepe imediat dupa obtinerea certificatului B2.

Cursul dureaza 1 luna, contine 80 de unitati(45 min/unitate) si contine si vocabular medical. Aceasta este oferta convenita cu Stellenmarkt pentru medicii romani. Cursul se desfasoara online pe Skype, iar profesorii nu sunt vorbitori de limba romana, sunt profesori germani .

Selectia celor 8-10 medici cu B1 pentru fiecare grupa, se va face pe baza unui interviu in cadrul Stellenmarkt si printr-un test primit pe email  .
Va rog sa trimiteti un email continand datele dumneavoastra de contact, la crivac@stellenmarkt.de . Veti fi contactati in cel mai scurt timp pentru selectie.

Cursantii nu vor semna nici un fel de contract cu Stellenmarkt pentru derularea cursului intensiv ci numai in momentul sosirii in Germania pentru interviuri,direct cu clinicile,fiind vorba de contractele de munca. Ulterior, salariul medicului nu va fi afectat de niciun comision al STELLENMARKT, acesta fiind si scopul colaborarii .

Diplomele de B2 vor fi inmanate in original medicilor in momentul inceperii interviurilor in spitale. Imediat dupa aflarea rezultatelor la examenul de B2, fiecare medic va primi o copie in email a certificatului obtinut. La cerere, diplomele pot fi trimise si in original in Romania prin posta.

Mizam pe seriozitate reciproca si tinem la flexibilitatea ofertei, pentru obtinerea unui job dupa primirea certificatului B2.
Aici gasiti si linkul scolii de limba germana din Frankfurt/Mainz cu care colaboram :
http://www.evolanguage.de/index.php?pag … anguage=DE